Toivomme, että pidät kaikesta, mitä tilaat meiltä, mutta älä huoli, jos jokin ei ole aivan oikein, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tai vaihtaa sama tuote eri väriin, kokoon jne (kunhan se on sama hinta tai alhaisempi).

Annamme sinulle täyden hyvityksen (tai mahdollisen erotuksen vaihdoissa) samalla maksutavalla, jota käytit maksaessasi, ja pyydämme vain, että tuotteet palautetaan moitteettomassa kunnossa. Tämä tarkoittaa: puhdas, käyttämätön, pesemätön ja kaikki etiketit kiinni. Tuotteet, jotka palautetaan meille myymättömässä kunnossa, ei palauteta, ja ne voidaan lähettää takaisin sinulle.

Huomaa, että ellemme ole tehneet virhettä, toimituskuluja ei voida palauttaa.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@oliprik.com.

Kuinka palauttaa tai vaihtaa

  1. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@oliprik.com ja ilmoita meille vaihdosta tai palautuksesta. Voit helposti napsauttaa vastausta tilausvahvistussähköpostiisi ja ilmoittaa meille siellä. Jos kirjoitat meille erillisessä sähköpostissa, ilmoita tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

  2. Pakkaa vaatteesi alkuperäiseen laatikkoon (haluaisimme todellakin pyrkiä pitämään jätteen mahdollisimman vähän, joten ota huomioon ympäristö ja käytä pakkauksiamme uudelleen mahdollisimman paljon).

  3. Täytä muistiinpanon syy, miksi haluat palauttaa tuotteen, esimerkiksi "Liian iso" ja tarvittaessa tiedot uudesta koosta tai väristä, jonka haluat vaihtaa. Liitä muistiinpano paketin sisälle. Suosittelemme myös lähettämään nämä tiedot meille sähköpostitse osoitteeseen support@oliprik.com.

  4. Vie paketti valitsemaasi postitoimistoon tai noutopisteeseen ja lähetä se osoitteeseen:

   OLI PRIK
   Sophus Schandorphs Vej 16B
   DK-2800 kg. Lyngby
   Tanska

   (Muista, että taloudellinen vastuu palautuksesta on sinun, kunnes se saapuu meille.)

  5. Kun olemme vastaanottaneet, käsitelleet ja hyväksyneet palautuksesi, pyydämme pankkiasi käsittelemään hyvityksen. Tämä tehdään 14 arkipäivän kuluessa ja se näkyy seuraavassa tiliotteessasi myöntävän pankin käsittelyajasta ja/tai laskutusjaksosta riippuen. Huomaa, että emme voi vaikuttaa tähän. Hyvitys maksetaan samalla maksutavalla, jonka valitsit ostokseesi.